10 răspunsuri greșite la întrebările sexuale obișnuite: Îi cunoști pe cei corecți?

BDSM: idei pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Servent Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a gasi indicatori si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau Accesați site-ul web un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

image

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai crucial BDSM sfaturi este ca ar trebui parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in stil - in special in piele si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este in intregime pana la tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, net si, de asemenea, specializate magazine dati o masiva optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da dat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte eveniment vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti folosi un guler precum si alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, redus jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate diferite alte datorie joaca acele joc dominanta si trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de genuine durere, este intr-adevar important sa stabiliti un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a renunta tot simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece belows ar putea fi ocazional inchis.

Fara rusine

BDSM este o speciala metoda care are nevoie o masiva suma de incredere in companion. Acesta este modul ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe suspiciune si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, metoda a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm on your own - in ciuda daca ramane in camera de dormit, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere orice loc cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discernamant.