7 Micile schimbări care vor face o mare diferență cu sexul tău

Cele mai bune filme sexy din toate timpurile

Fiecare din aceste filme includ puncte de referinta momente in cinema - minute utilizat pentru a solicita, activati, si, de asemenea pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o obscenitate instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire ultimul interpretare a porno: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel nivel de subiectivitate, precum si pe film, teste din exterior restrictii ale ambiguitatii - atat de mult sa se asigure ca am s-ar putea nu de asemenea stiu cand il vedem. Atate povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priviti intre 2 personalitati niciodata insemnat a fi impreuna; o tiv sau un post de haine cateva mai mare, sau mai scurt, decat detectat in un client viata; precum si chiar un accentuat cuvant sau fraza sugerand nespus, chiar neasteptat semnificatie. Si, de asemenea cu siguranta, ocazional este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau vedeta dezvaluie toate, fete o scena insotitor sau simuleaza afectiune sub idilic, superb lumini.

Toate din ceea ce inseamna spune ca alegerea cel mai bun senzual filme se simte cu adevarat un pic ca descifrare un test Rorschach al unui scriitor foarte propriu pofte precum si interese. Deoarece filme nu pur si simplu inregistrare sexual si incantator fantezii, le descopera. Cantitatea de cinefili apreciat, reclamatie, un adolescent comedie unde sunt initial preferat vedeta a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau s-a prezentat la un patinoar asemanator cu intruchiparea a atractiei? Sau s-au trezit gandindu-se referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personalitati doar periat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, profund subiectiva. Ca o consecinta, aceasta lista de verificare acumuleaza cateva dintre reperul minute fotografiate , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea actor sau actrita in un rol care indeplinit sau transformat audienta ipoteze, sau pur si simplu capturat minute de atractie, interes sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, regret, intristat, sau irepresionabil umanitate. Cu toate acestea toate sunt mai mari decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta lista de verificare doar prin principal motiv - in special, ca individ nevoie continua sa fie redus, ignorat sau eclipsat de politic obligatie, altfel de asemenea emotional precum si, fizic represiune. Dar 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre unul dintre cei mai bine-cunoscuti actori in intreaga lume a descrie un opus circumstanta - un barbat atat de asaltat de nenorocire ca poate numai scapa direct in sexual rautate. conflict cu privire la scena „untului” si, de asemenea actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a spus „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, precum filme adult si poate ar trebui, absolut culoare cum se vede eficiente si, de asemenea film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin precum si, zeci de nume copicats si, de asemenea imitatori (cadere litere in numele ei, cum ar fi postari din imbracaminte) dezvoltat a in intreaga lume mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati fete a luat o calatorie globul, copulat minunat, anonim insotitori si, de asemenea au pacalit tabuurile din asa-numitul "bun" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest flagship franchise business nu fusese scris de genuine Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) furnizat titlul personaj agentie precum si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte instalatii, inclusiv initial pelicula.

image

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco era Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atragatoare vampir cuplu din eternitate (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, precum si durabilitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, si bogatie. Scott mareste design la unsprezece pe masura ce ilustreaza Miriam (Deneuve) gasind ​​confort in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata idile, nu toate la fel de reusite una ca cealalta totusi o multime de ele unic si gandite in propriul mod. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o prima adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte practic pietonal de contemporan criterii, totusi gender roleplay jocuri, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne ilustrat aceste acte cu Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus precum si regizat acest fenomenal film referitor un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) oferita in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a da munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de thrall pentru aceasta doamna devine o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru iubire fizica care creste in mult mai profunda precum si extra profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem a creat aceasta poveste referitoare la trecut si, existent, sex si dragoste, claritate, si, de asemenea confuzie intre Lucia (Paz Vega), iubitul ei Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, evenimentele - multe sexual sau legat de sex - acela definiti lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in parteneriatul totusi exista reciprocitate reala, deoarece acestea ofera reciproc placere, descoperind reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte intentionat precum si dezvoltarea momente pivot pentru viata lor psihologica.