Când profesioniștii întâmpină probleme cu sexul, asta fac

BDSM: sugestii pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in dormitor? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi idei precum si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa cu casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai esential BDSM indicatori este ca trebuie sa parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele si. Desigur, este in intregime aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Mai degraba decat tipic lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, web si specialitate magazine dati o mare selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da furnizat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a Verificați aici o face usoara pentru alte sarbatoare vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati puteti folosi un guler si, de asemenea, alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si redus jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

image

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de real disconfort, este cu adevarat crucial sa stabiliti un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara rusine

BDSM este unica metoda care necesita o uriasa cantitate de incredere in companion. Acesta este metoda ca trebuie fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si apreciati sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare precum si ideal minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - indiferent daca este in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.