Cel mai prost sfat pe care l-ai putea primi despre relațiile cupluri

BDSM: sugestii pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De Verificați postarea chiar aici cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt captivat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

image

Intelegere inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a localizeaza indicatori precum si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu va stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM idei: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartament sau condo. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Printre cel mai important BDSM sfaturi este ca ar trebui parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in mod special in piele precum si. In mod firesc, este complet pana la tu trebuie sa alege ce sa foloseste. In loc de comun lenjerie intima, BDSM furnizeaza oportunitatea de a lua pe un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, internet si specializate magazine dati o substantiala alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da furnizat stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte petrecere invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler precum si alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la busturi si redus cincizeci la suta fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte rol joaca acele utilizare proeminenta precum si intrare, o siguranta este foarte esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de real durere, este intr-adevar crucial sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a renunta tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece belows poate fi in unele cazuri inchis.

Fara jena

BDSM este o speciala metoda care necesita o uriasa suma de incredere in partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si bucurati-va sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si ideal minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti companion climax yourself - in ciuda daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta rezonante, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discernamant.