Ghidul avansat pentru sex

Cele mai bune filme senzuale din lume

Fiecare din aceste filme au puncte de referinta momente in cinematograf - momente folosit pentru a solicita, activati, precum si pentru a apasati marginile.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o obscenitate instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , oferire cel mai bun definitie a pornografiei: "recunosc cand il vad." Erotica traieste si mai mult puternic la acel grad de subiectivitate, si pe pelicula, examineaza externe restrictii ale obscuritate - atat de mult sa se asigure ca am http://cristianmpqz607.theburnward.com/20-de-cadouri-pe-care-le-poti-oferi-sefului-tau-daca-le-love-relatii-cupluri poate nu de asemenea stiu cand il vedem. Atate povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priviti in mijloc 2 personalitati niciodata indicat a fi impreuna; o tiv sau un post de imbracaminte cateva mai mare, sau mult mai scurt, decat identificat in un vizitator viata; precum si chiar un evidentiat cuvant sau fraza semnificatie nespus, de asemenea neplanificat semnificatie. La fel de desigur, ocazional este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau vedeta dezvaluie toate, se lupta cu o scena partener sau simuleaza afectiune sub ideal, somptuos lumini.

Fiecare dintre ceea ce inseamna sustine ca alegerea cel mai eficient sexual filme se simte cu adevarat un pic ca descifrare un test Rorschach al al unui autor foarte propriu foame si, de asemenea rata dobanzilor. Datorita faptului ca filme nu pur si simplu document legat de sex si incantator fantezii, le descopera. Cantitatea de cinefili vizionat, reclamatie, un adolescent comedie unde sunt foarte intai preferat stea a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau s-a prezentat la un patinoar asemanator cu personificare a atractiei turistice? Sau s-au trezit fantezand referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje pur si simplu periat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, profund subiectiva. Ca o consecinta, aceasta lista colecteaza unele dintre reperul minute captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea vedeta sau starlet in un rol care satisfacut sau transformat audienta asteptari, sau pur si simplu prins minute de eleganta, pasiune sau sexualitate in provocator, suscitat sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu risc, remuscari, bolnav, sau irepresionabil umanitate. Dar fiecare dintre ele sunt mai mari decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta lista de verificare numai prin principal tema - in special, ca specific nevoie ramane suprimat, neglijat sau depasit de politic responsabilitate, altfel de asemenea emotional si, fizic represiune. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre cel mai bine-cunoscuti actori in lume a descrie un contrar situatie - un tip atat de asaltat de dezastru ca poate doar scapa in sexual depravare. dezbatere cu privire la scena „untului” si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a spus „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si posibil ar trebui, absolut culoare cum se vede eficiente si film in general.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin precum si, zeci de nume imitatori precum si copiati pisici (cadere litere in numele ei, cum ar fi redactari din imbracaminte) creat o in jurul lumii traditie din erotica anilor 1970 unde bogati fete a luat o calatorie globul, copulat frumos, confidential parteneri si, de asemenea au pacalit tabuurile din asa-numitul "potrivit" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul poveste unde se bazeaza acest front runner franchise nu compus de genuine Emmanuelle Arsan dar ei alta jumatate, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) oferit titlul personaj agentie si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte alte instalatii, constand din original pelicula.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco era Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir cuplu din eternitate (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze traditia, si, de asemenea durabilitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, precum si bogatie. Scott creste stilul la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) cautand ​​confort in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta totusi o multime de ele unic si gandite in foarte propriu metoda. (Lui ajustare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o exceptionala ajustare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat aproape pietonal de modern criterii, dar gender roleplay jocuri video, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne ilustrat aceste spectacol Kim Basinger si Mickey Rourke.

image

The Piano (1993)

Jane Campion a scris si, de asemenea dirijat acest remarcabil film despre un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Hunter) oferita chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de servitute pentru aceasta femeie devine o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, mai intai pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru afectiune fizica care creste in mult mai profunda precum si mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta poveste despre trecut si, existent, sex si dragoste, claritate, precum si complicatie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, evenimentele - multe sexual sau legat de sex - acela specificati lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea dar exista reciprocitate autentica, deoarece acestea ofera reciproc satisfactie, descoperind reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte intentionat si, de asemenea crearea minute esential pentru viata lor emotionala.